Намерете влак от Карлово до Своге

Официален партньор


Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8,41лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 36 мин.
Връзки на ден 10
Първо заминаване: 04:42
Последно отпътуване: 17:45
Разстояние 124km

Евтини билети за влак от Карлово до Своге на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Карлово до Своге. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми пътуват от Карлово до Своге с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Карлово до Своге, предлагани от Bdz.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Карлово до Своге?

Средната цена на билети за влак от Карлово до Своге е 5,25 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Карлово до Своге могат да бъдат около 4,30 лв..

Влакове от Карлово до Своге


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Карлово до Своге?

Влаковете до Своге ще заминат от КАРЛОВО и ще пристигнат на СВОГЕ.

Колко връзки дневно има до Своге от Карлово с влак?

Ако трябва да пътувате до Своге от Карлово, моля имайте предвид, че има 10 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 10 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Своге с влак?

С най-бързите връзки ще бъдете в Своге за 3 hours and 18 minutes, но средно отнема 4 hours and 21 minutes. Първият влак, водещ до Своге е в 04:06, докато последният тръгва от Карлово в 17:06.