Намерете влак от Карлово до Дупница

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Дупница

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,25лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 59 мин.
Връзки на ден 13
Първо заминаване: 03:30
Последно отпътуване: 14:10
Разстояние 144km

Най-добрите оферти за вашия влак от Карлово до Дупница на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Дупница. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Карлово до Дупница, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми обслужват маршрута от Карлово до Дупница?

За да стигнете до Дупница с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Дупница?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Карлово до Дупница за 5,25 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Дупница струват средно 6,48 лв..

,

Влакове от Карлово до Дупница


За къси разстояния като тези между Карлово и Дупница, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

От кои станции пътуват влаковете до Дупница?

Влаковете до Дупница заминават от Карлово от КАРЛОВО и пристигат на ДУПНИЦА.

Колко връзки дневно има до Дупница от Карлово с влак?

Ако трябва да пътувате до Дупница от Карлово, моля имайте предвид, че има 13 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 13 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Кога заминават влаковете до Дупница и колко време е пътуването?

Средната продължителност на пътуването е 6 hours and 3 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Дупница за 4 hours and 42 minutes. Първият влак тръгва от Карлово в 03:01, докато последният тръгва в 14:01.