Намерете влак от Карлово до Борово, Област Русе

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Борово, Област Русе

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,65лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 4 мин.
Връзки на ден 6
Първо заминаване: 03:30
Последно отпътуване: 18:29
Разстояние 126km

С virail са най-евтините билети за влак от Карлово до Борово, Област Русе

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Борово, Област Русе. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Карлово до Борово, Област Русе, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Влакове от Карлово до Борово, Област Русе: с кои фирми можете да пътувате?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Карлово до Борово, Област Русе, предлагани от Bdz.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Карлово до Борово, Област Русе?

Билетите за влак от Карлово до Борово, Област Русе струват средно 8,33 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 5,65 лв..

Влакове от Карлово до Борово, Област Русе


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Карлово и Борово, Област Русе?

Влаковете до Борово, Област Русе заминават от Карлово от КАРЛОВО и пристигат на БОРОВО.

Колко връзки дневно има до Борово, Област Русе от Карлово с влак?

6 връзки са налични всеки ден за пътуване от Карлово до Борово, Област Русе с влак. Моля, имайте предвид, че има 6 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Кога заминават влаковете до Борово, Област Русе и колко време е пътуването?

Докато първият влак до Борово, Област Русе тръгва в 03:01, последният е насрочен за 18:01. Средната продължителност на пътуването е 7 hours and 7 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Борово, Област Русе за 5 hours and 22 minutes.