• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Карагеоргиево до Кърджали

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

С Влак

Утре

С Влак

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Кърджали

Пътуване от Карагеоргиево до Кърджали с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Карагеоргиево до Кърджали. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Карагеоргиево да се Кърджали с влак

разстояние 192 km

Обобщение на маршрута от train

Връзки
-
Превозвачи
-
Минимална цена
-
Максимална цена
-
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 7 ч. 35 мин.
КАРАГЕОРГИЕВО - КЪРДЖАЛИ
13:14 - 20:49
13,40 лв.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Карагеоргиево до Кърджали с влак?

Средното време за пътуване е . Това показва колко време отнема преминаването на 193 km от Карагеоргиево до Кърджали. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Карагеоргиево до Кърджали да отнеме повече от .

Кога тръгват заминаващите от Карагеоргиево до Кърджали?

Първият отпътуващ през нощта от Карагеоргиево до Кърджали тръгва в , докато последният отпътува в . Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Карагеоргиево и Кърджали. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои са спирките по маршрута от Карагеоргиево до Кърджали?

В Карагеоргиево спирките за заминаване включват КАРАГЕОРГИЕВО. Когато пристигнете в Кърджали, може да успеете да слезете на спирки като КЪРДЖАЛИ. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от Карагеоргиево до Кърджали има всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Карагеоргиево до Кърджали. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.