Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Каменяк до Благоевград

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Благоевград

откривам

Бързо и лесно пътуване от Каменяк до Благоевград с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Каменяк до Благоевград? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Каменяк до Благоевград, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Каменяк да се Благоевград с влак

разстояние 351 km

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
-
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Каменяк - Благоевград

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Bdz-logo
Bdz
3 прекачвания
Времетраене: 12 ч. 27 мин.
КАМЕНЯК - БЛАГОЕВГРАД
12:03 - 00:30
13,75 лв.
Bdz-logo
Bdz
3 прекачвания
Времетраене: 11 ч. 14 мин.
КАМЕНЯК - БЛАГОЕВГРАД
08:13 - 19:27
17,85 лв.
Bdz-logo
Bdz
4 прекачвания
Времетраене: 12 ч. 7 мин.
КАМЕНЯК - БЛАГОЕВГРАД - СП.
08:13 - 20:20
20,05 лв.

Колко време ще отнеме, за да отида от Каменяк до Благоевград с влак?

Пътуването между Каменяк и Благоевград с влак е приблизително 352 km. Ще ви отнеме около , за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време.

По кое време са първото и последното заминаване от Каменяк до Благоевград?

Първото пътуване през нощта тръгва от Каменяк в . Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в . Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Каменяк и Благоевград. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои са спирките по маршрута от Каменяк до Благоевград?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Каменяк от следните спирки: КАМЕНЯК. Пристигайки в Благоевград, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: БЛАГОЕВГРАД and БЛАГОЕВГРАД - СП.. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Благоевград.

Колко пъти на ден има тръгващи от Каменяк за Благоевград?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Каменяк до Благоевград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • GetYourGuide

  • Rentalcars.com

  • Booking.com 5% cashback