Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Камено до Благоевград

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Благоевград

откривам

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Камено до Благоевград

Кой е най-добрият начин да се стигне от Камено до Благоевград? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Камено до Благоевград, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Камено да се Благоевград с влак

разстояние 350 km

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
-
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Камено - Благоевград

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Bdz-logo
Bdz
2 прекачвания
Времетраене: 12 ч. 29 мин.
КАМЕНО - БЛАГОЕВГРАД
12:01 - 00:30
11,80 лв.
Bdz-logo
Bdz
3 прекачвания
Времетраене: 12 ч. 28 мин.
КАМЕНО - БЛАГОЕВГРАД - СП.
07:52 - 20:20
12,30 лв.
Bdz-logo
Bdz
2 прекачвания
Времетраене: 11 ч. 35 мин.
КАМЕНО - БЛАГОЕВГРАД
07:52 - 19:27
12,30 лв.
Bdz-logo
Bdz
3 прекачвания
Времетраене: 17 ч. 3 мин.
КАМЕНО - БЛАГОЕВГРАД
18:22 - 11:25
17,40 лв.

Колко време ще отнеме, за да отида от Камено до Благоевград с влак?

Средното време за пътуване е . Това показва колко време отнема преминаването на 351 km от Камено до Благоевград. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Камено до Благоевград да отнеме повече от .

По кое време на деня мога да пътувам от Камено до Благоевград?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Камено до Благоевград, който обикновено тръгва в . Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в . Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Камено до Благоевград?

Ще можете да напуснете Камено, като използвате спирки като КАМЕНО. Те ви свързват със спирки, включително БЛАГОЕВГРАД and БЛАГОЕВГРАД - СП. в Благоевград. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Камено, или в Благоевград, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от Камено до Благоевград се извършват всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Камено до Благоевград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • GetYourGuide

  • Rentalcars.com

  • Booking.com 5% cashback