Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Калугерица до Кюстендил

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Кюстендил

откривам

Пътуването ви от Калугерица до Кюстендил с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Калугерица до Кюстендил? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Калугерица да се Кюстендил с влак

разстояние 380 km

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
-
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Калугерица - Кюстендил

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Bdz-logo
Bdz
3 прекачвания
Времетраене: 10 ч. 58 мин.
КАЛУГЕРИЦА - КЮСТЕНДИЛ
12:58 - 23:56
12,35 лв.
Bdz-logo
Bdz
3 прекачвания
Времетраене: 11 ч. 52 мин.
КАЛУГЕРИЦА - КЮСТЕНДИЛ
09:48 - 21:40
18,30 лв.

Колко време отнема да се стигне от Калугерица до Кюстендил с влак?

Средното време за пътуване е . Това показва колко време отнема преминаването на 380 km от Калугерица до Кюстендил. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Калугерица до Кюстендил да отнеме повече от .

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Калугерица до Кюстендил?

По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Калугерица в , а последният - в . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Калугерица до Кюстендил могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Калугерица до Кюстендил?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Калугерица от следните спирки: КАЛУГЕРИЦА. Пристигайки в Кюстендил, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: КЮСТЕНДИЛ. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Кюстендил.

Колко пътувания от Калугерица до Кюстендил има всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Калугерица до Кюстендил. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • GetYourGuide

  • Rentalcars.com

  • Booking.com 5% cashback