Намерете влак от Калояново до Белица

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Белица

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4,30лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 35 мин.
Връзки на ден 3
Първо заминаване: 06:13
Последно отпътуване: 14:03
Разстояние 105km

Евтини билети за влак от Калояново до Белица на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Белица. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Калояново до Белица, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми пътуват от Калояново до Белица с влак?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Калояново и Белица.

Колко е най-евтиният билет за влак от Калояново до Белица?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Калояново до Белица за 4,30 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Белица струват средно 4,53 лв..

,

Влакове от Калояново до Белица


За къси разстояния като тези между Калояново и Белица, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Калояново и Белица?

Влаковете до Белица ще заминат от КАЛОЯНОВО и ще пристигнат на БЕЛИЦА.

Колко влакови връзки има от Калояново до Белица всеки ден?

Ако трябва да пътувате до Белица от Калояново, моля имайте предвид, че има 3 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 3 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Белица с влак?

Необходими са средно 6 hours and 29 minutes да стигнете до Белица с влак, но ще ви отнеме 6 hours and 4 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 06:12, докато последният тръгва от Калояново в 14:12.