• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Калейца до Хасково

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

С Влак

Утре

С Влак

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Хасково

Пътуването ви от Калейца до Хасково с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Калейца до Хасково. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Калейца да се Хасково с влак

разстояние 132 km

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
-
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Калейца - Хасково

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 10 ч. 37 мин.
КАЛЕЙЦА - ХАСКОВО
07:29 - 18:06
11,35 лв.

Колко време отнема да се стигне от Калейца до Хасково с влак?

Пътуването между Калейца и Хасково с влак е приблизително 132 km. Ще ви отнеме около , за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време.

По кое време на деня мога да пътувам от Калейца до Хасково?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Калейца до Хасково, който обикновено тръгва в . Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в . Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Калейца до Хасково?

Можете да тръгнете от Калейца на спирки като КАЛЕЙЦА. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Хасково на следните спирки: ХАСКОВО. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Калейца и Хасково. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има пътувания от Калейца до Хасково?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Калейца до Хасково. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.