Намерете влак от Иваново, Област Русе до Каспичан

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Каспичан

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4,10лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 40 мин.
Връзки на ден 6
Първо заминаване: 03:16
Последно отпътуване: 14:46
Разстояние 105km

С virail са най-евтините билети за влак от Иваново, Област Русе до Каспичан

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Иваново, Област Русе до Каспичан. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми пътуват от Иваново, Област Русе до Каспичан с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Иваново, Област Русе и Каспичан.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Каспичан?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Иваново, Област Русе до Каспичан от 4,10 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 6,88 лв..

Влакове от Иваново, Област Русе до Каспичан


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

От кои станции пътуват влаковете до Каспичан?

Влаковете заминават от Иваново, Област Русе от ИВАНОВО и пристигат на КАСПИЧАН.

Колко връзки дневно има до Каспичан от Иваново, Област Русе с влак?

Ако трябва да пътувате до Каспичан от Иваново, Област Русе, моля имайте предвид, че има 6 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 6 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Иваново, Област Русе до Каспичан

С най-бързите връзки ще бъдете в Каспичан за 3 hours and 41 minutes, но средно отнема 5 hours and 5 minutes. Първият влак, водещ до Каспичан е в 03:01, докато последният тръгва от Иваново, Област Русе в 14:01.