• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Исперих до Китанчево

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

С Влак

Утре

С Влак

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Китанчево

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Исперих до Китанчево

Кой е най-добрият начин да се стигне от Исперих до Китанчево? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Исперих до Китанчево, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Исперих да се Китанчево с влак

разстояние 4 km

Обобщение на маршрута от train

Връзки
-
Превозвачи
-
Минимална цена
-
Максимална цена
-
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 8 мин.
ИСПЕРИХ - КИТАНЧЕВО
12:27 - 12:35
1,96 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 8 мин.
ИСПЕРИХ - КИТАНЧЕВО
23:24 - 23:32
1,96 лв.

Колко дълго е пътуването от Исперих до Китанчево с влак?

При разстояние от 5 km между Исперих и Китанчево, обикновено отнема , за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от . Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график.

В колко часа са заминаващите от Исперих до Китанчево?

Първият отпътуващ през нощта от Исперих до Китанчево тръгва в , докато последният отпътува в . Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Исперих и Китанчево. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Исперих до Китанчево?

В Исперих спирките за заминаване включват ИСПЕРИХ. Когато пристигнете в Китанчево, може да успеете да слезете на спирки като КИТАНЧЕВО. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има пътувания от Исперих до Китанчево?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Исперих до Китанчево. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.