Намерете влак от Ихтиман до Радомир

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,01лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 4 мин.
Връзки на ден 8
Първо заминаване: 05:32
Последно отпътуване: 18:30
Разстояние 71km

С virail са най-евтините билети за влак от Ихтиман до Радомир

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Влакове от Ихтиман до Радомир: с кои фирми можете да пътувате?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Ихтиман - Радомир.

Колко струват билетите за влак от Ихтиман до Радомир?

Средната цена на билети за влак от Ихтиман до Радомир е 3,28 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Ихтиман до Радомир могат да бъдат около 2,85 лв..

Влакове от Ихтиман до Радомир


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

На кои станции можете да хванете влака до Радомир и къде ще пристигнете?

Можете да хванете влака до Радомир на ИХТИМАН, който пристига на РАДОМИР.

Колко връзки дневно има за пътуване до Радомир от Ихтиман с влак?

Ако трябва да пътувате до Радомир от Ихтиман, моля имайте предвид, че има 8 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 8 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За колко време ще отидете от Ихтиман до Радомир с влак и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Радомир тръгва в 05:07, последният е насрочен за 18:07. Средната продължителност на пътуването е 3 hours and 7 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Радомир за 2 hours and 38 minutes.