Намерете влак от Хюе до Ня Чанг

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Детайли за пътуването

Най-добра цена 49,22лв.
Продължителност на пътуването 12 ч. 22 мин.
Връзки на ден 5
Първо заминаване: 07:00
Последно отпътуване: 22:28
Разстояние 499km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Хюе до Ня Чанг

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Ня Чанг. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Хюе до Ня Чанг, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми ви отвеждат от Хюе до Ня Чанг с влак?

Сред всички наши партньори ще намерите и Vrs, осигуряващ влаковите връзки между Хюе и Ня Чанг.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Хюе до Ня Чанг?

Билетите за влак от Хюе до Ня Чанг струват средно 32,00 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 28,00 лв..

Цена на билет Хюе - Ня Чанг всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
8 лв.8 лв.8 лв. Още 8 лв. Още 8 лв.
113 лв.106 лв.113 лв. Още 114 лв. Още 117 лв.
23 лв.24 лв.23 лв. Още 24 лв. Още 23 лв.

Влакове от Хюе до Ня Чанг


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Тъй като пътуването между Хюе и Ня Чанг е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

На кои станции можете да хванете влака до Ня Чанг и къде ще пристигнете?

Влаковете до Ня Чанг могат да заминат от Hue и да пристигнат на Nha Trang.

Пътуване с влак до Ня Чанг от Хюе: колко връзки дневно има?

Ако трябва да пътувате до Ня Чанг от Хюе, моля имайте предвид, че има 5 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 0 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Хюе до Ня Чанг и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 12 hours and 16 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Ня Чанг за 11 hours and 20 minutes. Първият влак тръгва от Хюе в 07:07, докато последният тръгва в 22:07.