Намерете влак от Хюе до Ханой

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Детайли за пътуването

Най-добра цена 61,52лв.
Продължителност на пътуването 14 ч. 55 мин.
Връзки на ден 16
Първо заминаване: 01:36
Последно отпътуване: 21:33
Разстояние 540km

Най-добрите оферти за вашия влак от Хюе до Ханой на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Ханой. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Хюе до Ханой, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Хюе до Ханой?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Vietnam Railways, обслужващ влаковия маршрут между Хюе и Ханой.

Каква е цената на билетите за влак от Хюе до Ханой?

Средната цена на билети за влак от Хюе до Ханой е 1.866,02 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Хюе до Ханой могат да бъдат около 35,00 лв..

Цена на билет Хюе - Ханой всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
65 лв.62 лв. Още Още 53 лв.53 лв.76 лв.
62 лв.39 лв. Още Още 62 лв.62 лв.62 лв.
32 лв.20 лв. Още Още Още Още Още

Влакове от Хюе до Ханой


Ако не искате да прекарвате много часове във влака, можете да помислите за пътуване със самолет. Особено ако имате възможност да резервирате предварително, летенето до Ханой може да бъде определено евтино.

На кои станции можете да хванете влака до Ханой и къде ще пристигнете?

Влаковете до Ханой ще заминат от Hue, Tra Kieu, Nui Thanh or Tam Ky и ще пристигнат на Hanoi.

Пътуване с влак до Ханой от Хюе: колко връзки дневно има?

16 връзки са налични всеки ден за пътуване от Хюе до Ханой с влак. Моля, имайте предвид, че има 0 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 16 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Ханой с влак?

Докато първият влак до Ханой тръгва в 07:02, последният е насрочен за 20:02. Средната продължителност на пътуването е 16 hours and 5 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Ханой за 13 hours and 4 minutes.