• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Хасково до Перперек

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

С Влак

Утре

С Влак

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Перперек

Бързо и лесно пътуване от Хасково до Перперек с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Хасково до Перперек? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Хасково до Перперек, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Хасково да се Перперек с влак

разстояние 28 km

Обобщение на маршрута от train

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 1 ч. 6 мин.
ХАСКОВО - ПЕРПЕРЕК
08:12 - 09:18
1,55 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 1 ч. 6 мин.
ХАСКОВО - ПЕРПЕРЕК
18:53 - 19:59
1,55 лв.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Хасково до Перперек с влак?

Разстоянието между Хасково и Перперек е приблизително 28 km. Като цяло ще ви отнеме около , за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това.

По кое време на деня мога да пътувам от Хасково до Перперек?

По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Хасково в , а последният - в . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Хасково до Перперек могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Хасково до Перперек?

Можете да тръгнете от Хасково на спирки като ХАСКОВО. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Перперек на следните спирки: ПЕРПЕРЕК. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Хасково и Перперек. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Хасково до Перперек има всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Хасково до Перперек. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.