Намерете влак от Хасково до Божковци

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Божковци

Детайли за пътуването

Продължителност на пътуването 9 ч.
Връзки на ден 1
Първо заминаване: 09:49
Последно отпътуване: 09:49
Разстояние 104km

С virail са най-евтините билети за влак от Хасково до Божковци

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Хасково до Божковци. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми пътуват от Хасково до Божковци с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Хасково и Божковци.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Божковци?

Влакове от Хасково до Божковци


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои станции обслужват железопътната линия Хасково - Божковци?

Влаковете до Божковци ще заминат от ХАСКОВО и ще пристигнат на БОЖКОВЦИ.

Колко връзки дневно има за пътуване до Божковци от Хасково с влак?

1 връзки са налични всеки ден за пътуване от Хасково до Божковци с влак. Моля, имайте предвид, че има 1 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време отнема от Хасково до Божковци и кога тръгват влаковете?

С най-бързите връзки ще бъдете в Божковци за 9 hours, но средно отнема 9 hours. Първият влак, водещ до Божковци е в 09:10, докато последният тръгва от Хасково в 09:10.