Намерете влак от Харманли до Невестино

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Невестино

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,75лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 7 мин.
Връзки на ден 3
Първо заминаване: 05:46
Последно отпътуване: 09:32
Разстояние 254km

Най-добрите оферти за вашия влак от Харманли до Невестино на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми обслужват маршрута от Харманли до Невестино?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Харманли и Невестино.

Колко е най-евтиният билет за влак от Харманли до Невестино?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Харманли до Невестино също само за 5,75 лв., докато средната цена е 7,75 лв..

Влакове от Харманли до Невестино


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Харманли до Невестино?

Влаковете до Невестино заминават от Харманли от ХАРМАНЛИ и пристигат на НЕВЕСТИНО.

Колко връзки дневно има за пътуване до Невестино от Харманли с влак?

Ако трябва да пътувате до Невестино от Харманли, моля имайте предвид, че има 3 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 3 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За колко време ще отидете от Харманли до Невестино с влак и кога тръгват влаковете?

С най-бързите връзки ще бъдете в Невестино за 8 hours and 7 minutes, но средно отнема 8 hours and 25 minutes. Първият влак, водещ до Невестино е в 05:11, докато последният тръгва от Харманли в 09:11.