Намерете влак от Харманли до Горна Малина

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Горна Малина

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 39 мин.
Връзки на ден 3
Първо заминаване: 05:52
Последно отпътуване: 11:46
Разстояние 199km

Сравнете най-добрите цени за влак от Харманли до Горна Малина

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Горна Малина. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Харманли до Горна Малина, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми ви отвеждат от Харманли до Горна Малина с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Харманли и Горна Малина.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Харманли до Горна Малина?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Харманли до Горна Малина от 6,00 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 7,13 лв..

Влакове от Харманли до Горна Малина


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Харманли до Горна Малина?

Влаковете до Горна Малина заминават от Харманли от ХАРМАНЛИ и пристигат на ГОРНА МАЛИНА.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Харманли до Горна Малина?

3 връзки са налични всеки ден за пътуване от Харманли до Горна Малина с влак. Моля, имайте предвид, че има 3 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Харманли до Горна Малина

Необходими са средно 8 hours and 16 minutes да стигнете до Горна Малина с влак, но ще ви отнеме 6 hours and 59 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 05:01, докато последният тръгва от Харманли в 11:01.