Намерете влак от Горна Оряховица до Велико Търново

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Велико Търново

Детайли за пътуването

Най-добра цена 1,76лв.
Продължителност на пътуването 18 мин.
Връзки на ден 8
Първо заминаване: 05:05
Последно отпътуване: 21:25
Разстояние 8km

Евтини билети за влак от Горна Оряховица до Велико Търново на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Влакове от Горна Оряховица до Велико Търново: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Горна Оряховица и Велико Търново.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Велико Търново?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Горна Оряховица до Велико Търново от 1,00 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 1,70 лв..

Влакове от Горна Оряховица до Велико Търново


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Тъй като пътуването между Горна Оряховица и Велико Търново е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Горна Оряховица до Велико Търново?

Влаковете заминават от Горна Оряховица от ГОРНА ОРЯХОВИЦА и пристигат на ВЕЛИКО ТЪРНОВО.

Колко връзки дневно има за пътуване до Велико Търново от Горна Оряховица с влак?

6 връзки са налични всеки ден за пътуване от Горна Оряховица до Велико Търново с влак. Моля, имайте предвид, че има 0 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 6 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Кога заминават влаковете до Велико Търново и колко време е пътуването?

Докато първият влак до Велико Търново тръгва в 05:06, последният е насрочен за 20:06. Средната продължителност на пътуването е 18 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Велико Търново за 15 minutes.