Намерете влак от Горна Оряховица до Свищов

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Свищов

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,01лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 20 мин.
Връзки на ден 6
Първо заминаване: 05:15
Последно отпътуване: 21:20
Разстояние 62km

Най-добрите оферти за вашия влак от Горна Оряховица до Свищов на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Горна Оряховица до Свищов. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Влакове от Горна Оряховица до Свищов: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Горна Оряховица и Свищов.

Каква е цената на билетите за влак от Горна Оряховица до Свищов?

Билетите за влак от Горна Оряховица до Свищов струват средно 3,10 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 2,85 лв..

Влакове от Горна Оряховица до Свищов


Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Горна Оряховица до Свищов?

Влаковете заминават от Горна Оряховица от ГОРНА ОРЯХОВИЦА и пристигат на СВИЩОВ.

Пътуване с влак до Свищов от Горна Оряховица: колко връзки дневно има?

Ако трябва да пътувате до Свищов от Горна Оряховица, моля имайте предвид, че има 5 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 5 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Свищов с влак?

Необходими са средно 2 hours and 12 minutes да стигнете до Свищов с влак, но ще ви отнеме 1 hour and 44 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 05:08, докато последният тръгва от Горна Оряховица в 21:08.