Намерете влак от Горна Оряховица до Елин Пелин

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Елин Пелин

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7,30лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 53 мин.
Връзки на ден 10
Първо заминаване: 01:54
Последно отпътуване: 20:25
Разстояние 179km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Горна Оряховица до Елин Пелин

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Влакове от Горна Оряховица до Елин Пелин: с кои фирми можете да пътувате?

За да стигнете до Елин Пелин с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват билетите за влак от Горна Оряховица до Елин Пелин?

Средната цена на билети за влак от Горна Оряховица до Елин Пелин е 8,55 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Горна Оряховица до Елин Пелин могат да бъдат около 7,30 лв..

Влакове от Горна Оряховица до Елин Пелин


Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

От кои станции пътуват влаковете до Елин Пелин?

Влаковете до Елин Пелин заминават от Горна Оряховица от ГОРНА ОРЯХОВИЦА и пристигат на ЕЛИН ПЕЛИН.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Горна Оряховица до Елин Пелин?

9 връзки са налични всеки ден за пътуване от Горна Оряховица до Елин Пелин с влак. Моля, имайте предвид, че има 9 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За колко време ще отидете от Горна Оряховица до Елин Пелин с влак и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Елин Пелин тръгва в 01:02, докато последният в 16:02. Пътуването продължава средно 5 hours and 39 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Елин Пелин за 4 hours and 38 minutes.