Намерете влак от Горна Оряховица до Борово, Област Русе

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Борово, Област Русе

Детайли за пътуването

Най-добра цена 3,16лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 15 мин.
Връзки на ден 8
Първо заминаване: 00:40
Последно отпътуване: 20:10
Разстояние 42km

С virail са най-евтините билети за влак от Горна Оряховица до Борово, Област Русе

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми ви отвеждат от Горна Оряховица до Борово, Област Русе с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Горна Оряховица и Борово, Област Русе.

Колко струват билетите за влак от Горна Оряховица до Борово, Област Русе?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Горна Оряховица до Борово, Област Русе от 1,80 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 2,05 лв..

Влакове от Горна Оряховица до Борово, Област Русе


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

На кои станции можете да хванете влака до Борово, Област Русе и къде ще пристигнете?

Влаковете заминават от Горна Оряховица от ГОРНА ОРЯХОВИЦА и пристигат на БОРОВО.

Пътуване с влак до Борово, Област Русе от Горна Оряховица: колко връзки дневно има?

Ако трябва да пътувате до Борово, Област Русе от Горна Оряховица, моля имайте предвид, че има 6 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 0 маршрута с поне една смяна, спрямо 6 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Горна Оряховица до Борово, Област Русе

Необходими са средно 1 hour and 13 minutes да стигнете до Борово, Област Русе с влак, но ще ви отнеме 1 hour с най-бързите влакове. Първият е наличен в 00:09, докато последният тръгва от Горна Оряховица в 20:09.