Намерете влак от Горна Оряховица до Асеновград

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6 лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 24 мин.
Връзки на ден 8
Първо заминаване: 01:52
Последно отпътуване: 20:25
Разстояние 141km

Най-добрите оферти за вашия влак от Горна Оряховица до Асеновград на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Асеновград. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Горна Оряховица до Асеновград, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Горна Оряховица до Асеновград?

За да стигнете до Асеновград с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Горна Оряховица до Асеновград?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Горна Оряховица до Асеновград също само за 6,00 лв., докато средната цена е 9,50 лв..

Влакове от Горна Оряховица до Асеновград


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

На кои станции можете да хванете влака до Асеновград и къде ще пристигнете?

Влаковете до Асеновград заминават от Горна Оряховица от ГОРНА ОРЯХОВИЦА и пристигат на АСЕНОВГРАД.

Пътуване с влак до Асеновград от Горна Оряховица: колко връзки дневно има?

Ако трябва да пътувате до Асеновград от Горна Оряховица, моля имайте предвид, че има 8 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 8 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Кога заминават влаковете до Асеновград и колко време е пътуването?

Първият влак до Асеновград тръгва в 01:12, докато последният в 20:12. Пътуването продължава средно 8 hours and 50 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Асеновград за 6 hours and 39 minutes.