Намерете влак от Горна Малина до Завет

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Завет

Детайли за пътуването

Най-добра цена 10,15лв.
Продължителност на пътуването 12 ч. 34 мин.
Връзки на ден 3
Първо заминаване: 06:44
Последно отпътуване: 20:10
Разстояние 269km

С virail са най-евтините билети за влак от Горна Малина до Завет

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Горна Малина до Завет. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми ви отвеждат от Горна Малина до Завет с влак?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Горна Малина и Завет.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Горна Малина до Завет?

Билетите за влак от Горна Малина до Завет струват средно 11,98 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 10,15 лв..

Влакове от Горна Малина до Завет


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои станции обслужват железопътната линия Горна Малина - Завет?

Влаковете до Завет ще заминат от ГОРНА МАЛИНА и ще пристигнат на ЗАВЕТ - СП..

Колко връзки дневно има до Завет от Горна Малина с влак?

Ако трябва да пътувате до Завет от Горна Малина, моля имайте предвид, че има 3 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 3 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Кога заминават влаковете до Завет и колко време е пътуването?

Първият влак до Завет тръгва в 06:01, докато последният в 20:01. Пътуването продължава средно 12 hours and 39 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Завет за 11 hours and 52 minutes.