Намерете влак от Голямо Дряново до Плевен

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Плевен

Детайли за пътуването

Продължителност на пътуването 7 ч. 57 мин.
Връзки на ден 6
Първо заминаване: 05:42
Последно отпътуване: 16:50
Разстояние 98km

С virail са най-евтините билети за влак от Голямо Дряново до Плевен

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми ви отвеждат от Голямо Дряново до Плевен с влак?

За да стигнете до Плевен с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко е най-евтиният билет за влак от Голямо Дряново до Плевен?

Влакове от Голямо Дряново до Плевен


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

От кои станции пътуват влаковете до Плевен?

Влаковете заминават от Голямо Дряново от ГОЛЯМО ДРЯНОВО и пристигат на ПЛЕВЕН ЗАПАД or ПЛЕВЕН.

Пътуване с влак до Плевен от Голямо Дряново: колко връзки дневно има?

Ако трябва да пътувате до Плевен от Голямо Дряново, моля имайте предвид, че има 6 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 6 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Голямо Дряново до Плевен

Средната продължителност на пътуването е 8 hours and 26 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Плевен за 5 hours and 46 minutes. Първият влак тръгва от Голямо Дряново в 05:11, докато последният тръгва в 16:11.