Намерете влак от Гара Хитрино до Разлог

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Разлог

Детайли за пътуването

Най-добра цена 14,70лв.
Продължителност на пътуването 19 ч.
Връзки на ден 2
Първо заминаване: 06:05
Последно отпътуване: 08:02
Разстояние 330km

С virail са най-евтините билети за влак от Гара Хитрино до Разлог

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Гара Хитрино до Разлог. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми ви отвеждат от Гара Хитрино до Разлог с влак?

За да стигнете до Разлог с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Каква е цената на билетите за влак от Гара Хитрино до Разлог?

Билетите за влак от Гара Хитрино до Разлог струват средно 16,25 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 14,70 лв..

Влакове от Гара Хитрино до Разлог


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

За къси разстояния като тези между Гара Хитрино и Разлог, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

От кои станции пътуват влаковете до Разлог?

Влаковете до Разлог могат да заминат от ХИТРИНО и да пристигнат на РАЗЛОГ.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Гара Хитрино до Разлог?

2 връзки са налични всеки ден за пътуване от Гара Хитрино до Разлог с влак. Моля, имайте предвид, че има 2 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Кога заминават влаковете до Разлог и колко време е пътуването?

Средната продължителност на пътуването е 19 hours, но най-бързите връзки ви отвеждат до Разлог за 15 hours and 17 minutes. Първият влак тръгва от Гара Хитрино в 06:11, докато последният тръгва в 08:11.