Намерете влак от Габрово до Горна Оряховица

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 1,95 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 45 мин.
връзки на ден 6
Първо заминаване 07:40
Последно отпътуване 23:20
разстояние 41 km

Евтини билети за влак от Габрово до Горна Оряховица на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Габрово до Горна Оряховица. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Габрово до Горна Оряховица?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Габрово до Горна Оряховица от 1,95 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 2,15 лв..

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Габрово до Горна Оряховица?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Габрово до Горна Оряховица, предлагани от Bdz.

Влакове от Габрово до Горна Оряховица

За кога са насрочени първите и последните влакове от Габрово до Горна Оряховица

С най-бързите връзки ще бъдете в Горна Оряховица за 1 ч. 37 мин., но средно отнема 1 ч. 45 мин.. Първият влак, водещ до Горна Оряховица е в 07:40, докато последният тръгва от Габрово в 23:20.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Габрово и Горна Оряховица?

Влаковете заминават от Габрово от ГАБРОВО и пристигат на ГОРНА ОРЯХОВИЦА.

Тъй като пътуването между Габрово и Горна Оряховица е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Колко влакови връзки има от Габрово до Горна Оряховица всеки ден?

Ако желаете да отидете в Горна Оряховица от Габрово с влак, 6 ежедневни връзки са налични. Моля, обърнете внимание, че маршрута са преки линии, докато 6 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако трябва да пътувате до Горна Оряховица от Габрово, моля имайте предвид, че има 6 влакови връзки всеки ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 6 маршрута, имат смяна. Следователно ще трябва да смените влаковете.