Намерете влак от Габрово до Горна Оряховица

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Горна Оряховица

Детайли за пътуването

Най-добра цена 3,43лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 45 мин.
Връзки на ден 6
Първо заминаване: 05:30
Последно отпътуване: 20:20
Разстояние 41km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Габрово до Горна Оряховица

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Горна Оряховица. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Габрово до Горна Оряховица, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми обслужват маршрута от Габрово до Горна Оряховица?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Габрово и Горна Оряховица.

Колко струват билетите за влак от Габрово до Горна Оряховица?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Габрово до Горна Оряховица за 1,95 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Горна Оряховица струват средно 2,24 лв..

,

Влакове от Габрово до Горна Оряховица


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Тъй като пътуването между Габрово и Горна Оряховица е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

На кои станции можете да хванете влака до Горна Оряховица и къде ще пристигнете?

Влаковете до Горна Оряховица могат да заминат от ГАБРОВО и да пристигнат на ГОРНА ОРЯХОВИЦА.

Пътуване с влак до Горна Оряховица от Габрово: колко връзки дневно има?

Ако трябва да пътувате до Горна Оряховица от Габрово, моля имайте предвид, че има 6 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 6 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За колко време ще отидете от Габрово до Горна Оряховица с влак и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Горна Оряховица тръгва в 05:07, последният е насрочен за 20:07. Средната продължителност на пътуването е 1 hour and 47 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Горна Оряховица за 1 hour and 34 minutes.