Намерете влак от Габрово до Борово, Област Русе

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Борово, Област Русе

Детайли за пътуването

Най-добра цена 3,25лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 40 мин.
Връзки на ден 4
Първо заминаване: 08:54
Последно отпътуване: 18:10
Разстояние 79km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Габрово до Борово, Област Русе

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Габрово до Борово, Област Русе. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми обслужват маршрута от Габрово до Борово, Област Русе?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Габрово - Борово, Област Русе.

Колко е най-евтиният билет за влак от Габрово до Борово, Област Русе?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Габрово до Борово, Област Русе също само за 3,25 лв., докато средната цена е 3,45 лв..

Влакове от Габрово до Борово, Област Русе


Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

На кои станции можете да хванете влака до Борово, Област Русе и къде ще пристигнете?

Влаковете до Борово, Област Русе заминават от Габрово от ГАБРОВО и пристигат на БОРОВО.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Габрово до Борово, Област Русе?

4 връзки са налични всеки ден за пътуване от Габрово до Борово, Област Русе с влак. Моля, имайте предвид, че има 4 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Габрово до Борово, Област Русе

Средната продължителност на пътуването е 3 hours and 39 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Борово, Област Русе за 2 hours and 52 minutes. Първият влак тръгва от Габрово в 08:02, докато последният тръгва в 18:02.