Намерете влак от Елин Пелин до Бойчиновци

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Бойчиновци

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4,55лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 4 мин.
Връзки на ден 4
Първо заминаване: 05:53
Последно отпътуване: 17:26
Разстояние 92km

Евтини билети за влак от Елин Пелин до Бойчиновци на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Бойчиновци. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Елин Пелин до Бойчиновци, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Елин Пелин до Бойчиновци?

За да стигнете до Бойчиновци с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват билетите за влак от Елин Пелин до Бойчиновци?

Билетите за влак от Елин Пелин до Бойчиновци струват средно 4,63 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 4,55 лв..

Влакове от Елин Пелин до Бойчиновци


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Елин Пелин и Бойчиновци?

Влаковете до Бойчиновци заминават от Елин Пелин от ЕЛИН ПЕЛИН и пристигат на БОЙЧИНОВЦИ.

Пътуване с влак до Бойчиновци от Елин Пелин: колко връзки дневно има?

Ако трябва да пътувате до Бойчиновци от Елин Пелин, моля имайте предвид, че има 4 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 4 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Кога заминават влаковете до Бойчиновци и колко време е пътуването?

Необходими са средно 4 hours and 6 minutes да стигнете до Бойчиновци с влак, но ще ви отнеме 3 hours and 49 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 05:01, докато последният тръгва от Елин Пелин в 17:01.