Намерете влак от Две могили до Плевен

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7,56лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 23 мин.
Връзки на ден 12
Първо заминаване: 00:10
Последно отпътуване: 19:07
Разстояние 103km

Евтини билети за влак от Две могили до Плевен на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Две могили до Плевен. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми ви отвеждат от Две могили до Плевен с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Две могили и Плевен.

Колко е най-евтиният билет за влак от Две могили до Плевен?

Средната цена на билети за влак от Две могили до Плевен е 8,70 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Две могили до Плевен могат да бъдат около 4,30 лв..

Влакове от Две могили до Плевен


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

За къси разстояния като тези между Две могили и Плевен, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои станции обслужват железопътната линия Две могили - Плевен?

Влаковете до Плевен заминават от Две могили от ДВЕ МОГИЛИ и пристигат на ПЛЕВЕН ЗАПАД or ПЛЕВЕН.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Две могили до Плевен?

11 връзки са налични всеки ден за пътуване от Две могили до Плевен с влак. Моля, имайте предвид, че има 10 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 1 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време отнема от Две могили до Плевен и кога тръгват влаковете?

С най-бързите връзки ще бъдете в Плевен за 2 hours and 55 minutes, но средно отнема 3 hours and 15 minutes. Първият влак, водещ до Плевен е в 00:01, докато последният тръгва от Две могили в 19:01.