Намерете влак от Две могили до Плевен

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Плевен

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7,56лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 23 мин.
Връзки на ден 12
Първо заминаване: 00:10
Последно отпътуване: 19:07
Разстояние 103km

Евтини билети за влак от Две могили до Плевен на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Две могили до Плевен. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми ви отвеждат от Две могили до Плевен с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Две могили и Плевен.

Колко е най-евтиният билет за влак от Две могили до Плевен?

Средната цена на билети за влак от Две могили до Плевен е 8,70 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Две могили до Плевен могат да бъдат около 4,30 лв..

Влакове от Две могили до Плевен


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

За къси разстояния като тези между Две могили и Плевен, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои станции обслужват железопътната линия Две могили - Плевен?

Влаковете до Плевен заминават от Две могили от ДВЕ МОГИЛИ и пристигат на ПЛЕВЕН.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Две могили до Плевен?

10 връзки са налични всеки ден за пътуване от Две могили до Плевен с влак. Моля, имайте предвид, че има 9 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 1 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време отнема от Две могили до Плевен и кога тръгват влаковете?

С най-бързите връзки ще бъдете в Плевен за 2 hours and 32 minutes, но средно отнема 2 hours and 53 minutes. Първият влак, водещ до Плевен е в 00:01, докато последният тръгва от Две могили в 19:01.