Намерете влак от Дупница до Своге

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Своге

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7,04лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 30 мин.
Връзки на ден 13
Първо заминаване: 04:35
Последно отпътуване: 20:06
Разстояние 80km

Сравнете най-добрите цени за влак от Дупница до Своге

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Влакове от Дупница до Своге: с кои фирми можете да пътувате?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Дупница до Своге, предлагани от Bdz.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Дупница до Своге?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Дупница до Своге за 3,60 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Своге струват средно 3,83 лв..

,

Влакове от Дупница до Своге


Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

На кои станции можете да хванете влака до Своге и къде ще пристигнете?

Влаковете заминават от Дупница от ДУПНИЦА or ДУПНИЦА - СП. и пристигат на СВОГЕ.

Колко връзки дневно има за пътуване до Своге от Дупница с влак?

Ако трябва да пътувате до Своге от Дупница, моля имайте предвид, че има 13 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 13 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Кога заминават влаковете до Своге и колко време е пътуването?

Средната продължителност на пътуването е 3 hours and 22 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Своге за 3 hours and 3 minutes. Първият влак тръгва от Дупница в 04:06, докато последният тръгва в 20:06.