Намерете влак от Дупница до Петрич

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Петрич

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,36лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 52 мин.
Връзки на ден 10
Първо заминаване: 06:05
Последно отпътуване: 18:49
Разстояние 97km

С virail са най-евтините билети за влак от Дупница до Петрич

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Дупница до Петрич. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Дупница до Петрич?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Дупница - Петрич.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Дупница до Петрич?

Билетите за влак от Дупница до Петрич струват средно 3,80 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 3,05 лв..

Влакове от Дупница до Петрич


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Дупница и Петрич?

Влаковете до Петрич ще заминат от ДУПНИЦА or ДУПНИЦА - СП. и ще пристигнат на ПЕТРИЧ.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Дупница до Петрич?

Ако трябва да пътувате до Петрич от Дупница, моля имайте предвид, че има 10 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 8 маршрута с поне една смяна, спрямо 2 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Петрич с влак?

Първият влак до Петрич тръгва в 06:08, докато последният в 18:08. Пътуването продължава средно 2 hours and 39 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Петрич за 1 hour and 54 minutes.