Намерете влак от Дупница до Костинброд

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Костинброд

Детайли за пътуването

Най-добра цена 2,85лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 22 мин.
Връзки на ден 16
Първо заминаване: 04:19
Последно отпътуване: 17:15
Разстояние 62km

С virail са най-евтините билети за влак от Дупница до Костинброд

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Костинброд. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Дупница до Костинброд, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Влакове от Дупница до Костинброд: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Дупница и Костинброд.

Колко е най-евтиният билет за влак от Дупница до Костинброд?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Дупница до Костинброд за 2,85 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Костинброд струват средно 3,03 лв..

,

Влакове от Дупница до Костинброд


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Тъй като пътуването между Дупница и Костинброд е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

От кои станции пътуват влаковете до Костинброд?

Можете да хванете влака до Костинброд на ДУПНИЦА - СП., който пристига на КОСТИНБРОД or КОСТИНБРОД - СП..

Колко връзки дневно има за пътуване до Костинброд от Дупница с влак?

Ако трябва да пътувате до Костинброд от Дупница, моля имайте предвид, че има 16 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 16 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Дупница до Костинброд

Необходими са средно 3 hours and 31 minutes да стигнете до Костинброд с влак, но ще ви отнеме 2 hours and 56 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 04:12, докато последният тръгва от Дупница в 17:12.