Намерете влак от Драгоман до Левски

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Левски

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,65лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 14 мин.
Връзки на ден 12
Първо заминаване: 07:35
Последно отпътуване: 21:28
Разстояние 185km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Драгоман до Левски

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми пътуват от Драгоман до Левски с влак?

За да стигнете до Левски с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Левски?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Драгоман до Левски от 6,65 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 9,00 лв..

Влакове от Драгоман до Левски


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Тъй като пътуването между Драгоман и Левски е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои станции обслужват железопътната линия Драгоман - Левски?

Влаковете до Левски могат да заминат от ДРАГОМАН - СП. or ДРАГОМАН и да пристигнат на ЛЕВСКИ.

Колко влакови връзки има от Драгоман до Левски всеки ден?

12 връзки са налични всеки ден за пътуване от Драгоман до Левски с влак. Моля, имайте предвид, че има 12 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Драгоман до Левски

Необходими са средно 5 hours and 12 minutes да стигнете до Левски с влак, но ще ви отнеме 4 hours and 38 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 07:01, докато последният тръгва от Драгоман в 21:01.