Намерете влак от Драгоман до Калояново

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Калояново

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,70лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 36 мин.
Връзки на ден 4
Първо заминаване: 05:45
Последно отпътуване: 21:28
Разстояние 160km

Сравнете най-добрите цени за влак от Драгоман до Калояново

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Драгоман до Калояново. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми обслужват маршрута от Драгоман до Калояново?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Драгоман до Калояново, предлагани от Bdz.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Драгоман до Калояново?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Драгоман до Калояново за 5,70 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Калояново струват средно 7,13 лв..

,

Влакове от Драгоман до Калояново


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Драгоман до Калояново?

Влаковете заминават от Драгоман от ДРАГОМАН - СП. or ДРАГОМАН и пристигат на КАЛОЯНОВО.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Драгоман до Калояново?

Ако трябва да пътувате до Калояново от Драгоман, моля имайте предвид, че има 4 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 4 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Драгоман до Калояново

Средната продължителност на пътуването е 7 hours and 35 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Калояново за 5 hours and 57 minutes. Първият влак тръгва от Драгоман в 05:12, докато последният тръгва в 21:12.