Намерете влак от Драгоман до Червен бряг

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Червен бряг

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4,90лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 2 мин.
Връзки на ден 14
Първо заминаване: 05:45
Последно отпътуване: 21:28
Разстояние 102km

Най-добрите оферти за вашия влак от Драгоман до Червен бряг на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Драгоман до Червен бряг. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Влакове от Драгоман до Червен бряг: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Драгоман и Червен бряг.

Колко е най-евтиният билет за влак от Драгоман до Червен бряг?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Драгоман до Червен бряг от 4,90 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 6,68 лв..

Влакове от Драгоман до Червен бряг


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Тъй като пътуването между Драгоман и Червен бряг е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

От кои станции пътуват влаковете до Червен бряг?

Влаковете заминават от Драгоман от ДРАГОМАН и пристигат на ЧЕРВЕН БРЯГ.

Пътуване с влак до Червен бряг от Драгоман: колко връзки дневно има?

14 връзки са налични всеки ден за пътуване от Драгоман до Червен бряг с влак. Моля, имайте предвид, че има 14 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За колко време ще отидете от Драгоман до Червен бряг с влак и кога тръгват влаковете?

С най-бързите връзки ще бъдете в Червен бряг за 3 hours and 27 minutes, но средно отнема 4 hours and 11 minutes. Първият влак, водещ до Червен бряг е в 05:01, докато последният тръгва от Драгоман в 21:01.