Намерете влак от Димово до Сеново

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Сеново

Детайли за пътуването

Най-добра цена 11,30лв.
Продължителност на пътуването 10 ч. 39 мин.
Връзки на ден 2
Първо заминаване: 07:57
Последно отпътуване: 18:15
Разстояние 293km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Димово до Сеново

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Димово до Сеново?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Димово и Сеново.

Колко струват билетите за влак от Димово до Сеново?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Димово до Сеново за 11,30 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Сеново струват средно 12,33 лв..

,

Влакове от Димово до Сеново


Тъй като пътуването между Димово и Сеново е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

На кои станции можете да хванете влака до Сеново и къде ще пристигнете?

Влаковете до Сеново могат да заминат от ДИМОВО и да пристигнат на СЕНОВО.

Колко връзки дневно има за пътуване до Сеново от Димово с влак?

Ако трябва да пътувате до Сеново от Димово, моля имайте предвид, че има 2 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 2 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време отнема от Димово до Сеново и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 10 hours and 39 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Сеново за 10 hours and 22 minutes. Първият влак тръгва от Димово в 07:01, докато последният тръгва в 18:01.