Намерете влак от Димово до Кресна

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Кресна

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8,95лв.
Продължителност на пътуването 9 ч. 39 мин.
Връзки на ден 4
Първо заминаване: 06:40
Последно отпътуване: 07:57
Разстояние 226km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Димово до Кресна

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми обслужват маршрута от Димово до Кресна?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Димово и Кресна.

Колко е най-евтиният билет за влак от Димово до Кресна?

Средната цена на билети за влак от Димово до Кресна е 9,68 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Димово до Кресна могат да бъдат около 8,95 лв..

Влакове от Димово до Кресна


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

За къси разстояния като тези между Димово и Кресна, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Димово и Кресна?

Можете да хванете влака до Кресна на ДИМОВО, който пристига на КРЕСНА or КРЕСНА - СП..

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Димово до Кресна?

Ако трябва да пътувате до Кресна от Димово, моля имайте предвид, че има 4 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 4 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Димово до Кресна

Средната продължителност на пътуването е 9 hours and 39 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Кресна за 8 hours and 27 minutes. Първият влак тръгва от Димово в 06:01, докато последният тръгва в 07:01.