Намерете влак от Димово до Бяла, Област Варна

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 16 лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 15 мин.
Връзки на ден 4
Първо заминаване: 01:47
Последно отпътуване: 19:44
Разстояние 428km

Най-добрите оферти за вашия влак от Димово до Бяла, Област Варна на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Димово до Бяла, Област Варна?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Димово - Бяла, Област Варна.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Бяла, Област Варна?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Димово до Бяла, Област Варна също само за 9,20 лв., докато средната цена е 10,35 лв..

Влакове от Димово до Бяла, Област Варна


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

От кои станции пътуват влаковете до Бяла, Област Варна?

Влаковете до Бяла, Област Варна ще заминат от ДИМОВО и ще пристигнат на БЯЛА.

Колко влакови връзки има от Димово до Бяла, Област Варна всеки ден?

4 връзки са налични всеки ден за пътуване от Димово до Бяла, Област Варна с влак. Моля, имайте предвид, че има 4 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

За колко време ще отидете от Димово до Бяла, Област Варна с влак и кога тръгват влаковете?

С най-бързите връзки ще бъдете в Бяла, Област Варна за 6 hours and 37 minutes, но средно отнема 8 hours and 6 minutes. Първият влак, водещ до Бяла, Област Варна е в 01:12, докато последният тръгва от Димово в 19:12.