Намерете влак от Димитровград, Област Хасково до Садово

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Садово

Детайли за пътуването

Най-добра цена 3,16лв.
Продължителност на пътуването 50 мин.
Връзки на ден 14
Първо заминаване: 04:40
Последно отпътуване: 20:06
Разстояние 56km

Най-добрите оферти за вашия влак от Димитровград, Област Хасково до Садово на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми обслужват маршрута от Димитровград, Област Хасково до Садово?

За да стигнете до Садово с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Садово?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Димитровград, Област Хасково до Садово за 1,80 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Садово струват средно 2,03 лв..

,

Влакове от Димитровград, Област Хасково до Садово


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Димитровград, Област Хасково до Садово?

Влаковете заминават от Димитровград, Област Хасково от ДИМИТРОВГРАД и пристигат на САДОВО.

Пътуване с влак до Садово от Димитровград, Област Хасково: колко връзки дневно има?

Ако трябва да пътувате до Садово от Димитровград, Област Хасково, моля имайте предвид, че има 13 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 1 маршрута с поне една смяна, спрямо 12 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За колко време ще отидете от Димитровград, Област Хасково до Садово с влак и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 47 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Садово за 36 minutes. Първият влак тръгва от Димитровград, Област Хасково в 04:09, докато последният тръгва в 20:09.