Намерете влак от Димитровград, Област Хасково до Ловеч

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Ловеч

Детайли за пътуването

Най-добра цена 12,30лв.
Продължителност на пътуването 9 ч. 35 мин.
Връзки на ден 21
Първо заминаване: 02:18
Последно отпътуване: 18:05
Разстояние 140km

Евтини билети за влак от Димитровград, Област Хасково до Ловеч на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Ловеч. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Димитровград, Област Хасково до Ловеч, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Димитровград, Област Хасково до Ловеч?

За да стигнете до Ловеч с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Ловеч?

Средната цена на билети за влак от Димитровград, Област Хасково до Ловеч е 9,50 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Димитровград, Област Хасково до Ловеч могат да бъдат около 7,00 лв..

Влакове от Димитровград, Област Хасково до Ловеч


За къси разстояния като тези между Димитровград, Област Хасково и Ловеч, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Димитровград, Област Хасково до Ловеч?

Влаковете заминават от Димитровград, Област Хасково от ДИМИТРОВГРАД СЕВЕР or ДИМИТРОВГРАД и пристигат на ЛОВЕЧ - СП. or ЛОВЕЧ - ЮГ.

Пътуване с влак до Ловеч от Димитровград, Област Хасково: колко връзки дневно има?

14 връзки са налични всеки ден за пътуване от Димитровград, Област Хасково до Ловеч с влак. Моля, имайте предвид, че има 14 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

За колко време ще отидете от Димитровград, Област Хасково до Ловеч с влак и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Ловеч тръгва в 05:06, последният е насрочен за 18:06. Средната продължителност на пътуването е 9 hours and 32 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Ловеч за 6 hours and 56 minutes.