Намерете влак от Димитровград, Област Хасково до Асеновград

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 33 мин.
Връзки на ден 16
Първо заминаване: 06:10
Последно отпътуване: 21:20
Разстояние 61km

Най-добрите оферти за вашия влак от Димитровград, Област Хасково до Асеновград на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Димитровград, Област Хасково до Асеновград. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми пътуват от Димитровград, Област Хасково до Асеновград с влак?

За да стигнете до Асеновград с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко е най-евтиният билет за влак от Димитровград, Област Хасково до Асеновград?

Билетите за влак от Димитровград, Област Хасково до Асеновград струват средно 2,62 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 2,10 лв..

Влакове от Димитровград, Област Хасково до Асеновград


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Тъй като пътуването между Димитровград, Област Хасково и Асеновград е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Димитровград, Област Хасково до Асеновград?

Влаковете до Асеновград могат да заминат от ДИМИТРОВГРАД и да пристигнат на АСЕНОВГРАД.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Димитровград, Област Хасково до Асеновград?

16 връзки са налични всеки ден за пътуване от Димитровград, Област Хасково до Асеновград с влак. Моля, имайте предвид, че има 16 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

За колко време ще отидете от Димитровград, Област Хасково до Асеновград с влак и кога тръгват влаковете?

Необходими са средно 1 hour and 28 minutes да стигнете до Асеновград с влак, но ще ви отнеме 1 hour and 13 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 06:07, докато последният тръгва от Димитровград, Област Хасково в 21:07.