Намерете влак от Дебелец до Плиска

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Плиска

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,30лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 48 мин.
Връзки на ден 2
Първо заминаване: 13:07
Последно отпътуване: 16:11
Разстояние 127km

Евтини билети за влак от Дебелец до Плиска на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Дебелец до Плиска. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Дебелец до Плиска?

За да стигнете до Плиска с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Каква е цената на билетите за влак от Дебелец до Плиска?

Билетите за влак от Дебелец до Плиска струват средно 5,30 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 5,30 лв..

Влакове от Дебелец до Плиска


Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Дебелец до Плиска?

Влаковете до Плиска ще заминат от ДЕБЕЛЕЦ и ще пристигнат на ПЛИСКА.

Колко връзки дневно има до Плиска от Дебелец с влак?

2 връзки са налични всеки ден за пътуване от Дебелец до Плиска с влак. Моля, имайте предвид, че има 2 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

За колко време ще отидете от Дебелец до Плиска с влак и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 3 hours and 48 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Плиска за 3 hours and 39 minutes. Първият влак тръгва от Дебелец в 13:01, докато последният тръгва в 16:01.