Намерете влак от Дебелец до Челопеч

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4 лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 47 мин.
Връзки на ден 4
Първо заминаване: 10:00
Последно отпътуване: 14:07
Разстояние 130km

Най-добрите оферти за вашия влак от Дебелец до Челопеч на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Челопеч. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Дебелец до Челопеч, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Влакове от Дебелец до Челопеч: с кои фирми можете да пътувате?

За да стигнете до Челопеч с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Дебелец до Челопеч?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Дебелец до Челопеч също само за 4,30 лв., докато средната цена е 8,83 лв..

Влакове от Дебелец до Челопеч


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои станции обслужват железопътната линия Дебелец - Челопеч?

Влаковете заминават от Дебелец от ДЕБЕЛЕЦ и пристигат на ЧЕЛОПЕЧ.

Колко връзки дневно има за пътуване до Челопеч от Дебелец с влак?

4 връзки са налични всеки ден за пътуване от Дебелец до Челопеч с влак. Моля, имайте предвид, че има 4 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Колко време отнема от Дебелец до Челопеч и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Челопеч тръгва в 10:12, последният е насрочен за 14:12. Средната продължителност на пътуването е 7 hours and 50 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Челопеч за 6 hours and 10 minutes.