Намерете влак от Червен бряг до Горна Оряховица

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Горна Оряховица

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,94лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 7 мин.
Връзки на ден 12
Първо заминаване: 01:03
Последно отпътуване: 22:26
Разстояние 131km

Евтини билети за влак от Червен бряг до Горна Оряховица на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми обслужват маршрута от Червен бряг до Горна Оряховица?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Червен бряг и Горна Оряховица.

Колко е най-евтиният билет за влак от Червен бряг до Горна Оряховица?

Средната цена на билети за влак от Червен бряг до Горна Оряховица е 7,88 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Червен бряг до Горна Оряховица могат да бъдат около 3,95 лв..

Влакове от Червен бряг до Горна Оряховица


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Тъй като пътуването между Червен бряг и Горна Оряховица е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

От кои станции пътуват влаковете до Горна Оряховица?

Влаковете заминават от Червен бряг от ЧЕРВЕН БРЯГ и пристигат на ГОРНА ОРЯХОВИЦА.

Колко връзки дневно има до Горна Оряховица от Червен бряг с влак?

10 връзки са налични всеки ден за пътуване от Червен бряг до Горна Оряховица с влак. Моля, имайте предвид, че има 1 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 9 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Горна Оряховица с влак?

Първият влак до Горна Оряховица тръгва в 07:11, докато последният в 22:11. Пътуването продължава средно 2 hours and 15 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Горна Оряховица за 1 hour and 48 minutes.