Намерете влак от Червен бряг до Горна Оряховица

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 3,95 лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 3 мин.
връзки на ден 11
Първо заминаване 03:03
Последно отпътуване 01:35
разстояние 131 km

Сравнете най-добрите цени за влак от Червен бряг до Горна Оряховица

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Червен бряг до Горна Оряховица. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Горна Оряховица?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Червен бряг до Горна Оряховица също само за 3,95 лв., докато средната цена е 4,56 лв..

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Червен бряг до Горна Оряховица?

За да стигнете до Горна Оряховица с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Влакове от Червен бряг до Горна Оряховица

Кога заминават влаковете до Горна Оряховица и колко време е пътуването?

Първият влак до Горна Оряховица тръгва в 03:03, докато последният в 01:35. Пътуването продължава средно 2 ч. 3 мин., но с най-бързите връзки ще бъдете в Горна Оряховица за 1 ч. 45 мин..

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Червен бряг и Горна Оряховица?

Влаковете до Горна Оряховица могат да заминат от ЧЕРВЕН БРЯГ и да пристигнат на ГОРНА ОРЯХОВИЦА.

Тъй като пътуването между Червен бряг и Горна Оряховица е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Пътуване с влак до Горна Оряховица от Червен бряг: колко връзки дневно има?

11 влакови връзки съществуват дневно до Горна Оряховица от Червен бряг. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 10 директни линии, спрямо 1 маршрута, които имат поне една смяна. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Горна Оряховица в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

11 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Червен бряг до Горна Оряховица с автобус. Моля, имайте предвид, че всички тези маршрути са директни линии. Няма връзка между тези два града със смяна. Така че никога няма да се наложи да хващате друг автобус.