Намерете влак от Червен бряг до Борово, Област Русе

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Борово, Област Русе

Детайли за пътуването

Най-добра цена 10,37лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 39 мин.
Връзки на ден 8
Първо заминаване: 01:01
Последно отпътуване: 22:27
Разстояние 140km

Сравнете най-добрите цени за влак от Червен бряг до Борово, Област Русе

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Борово, Област Русе. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Червен бряг до Борово, Област Русе, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Червен бряг до Борово, Област Русе?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Червен бряг - Борово, Област Русе.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Борово, Област Русе?

Билетите за влак от Червен бряг до Борово, Област Русе струват средно 5,50 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 5,30 лв..

Влакове от Червен бряг до Борово, Област Русе


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Червен бряг и Борово, Област Русе?

Можете да хванете влака до Борово, Област Русе на ЧЕРВЕН БРЯГ, който пристига на БОРОВО.

Колко връзки дневно има до Борово, Област Русе от Червен бряг с влак?

8 връзки са налични всеки ден за пътуване от Червен бряг до Борово, Област Русе с влак. Моля, имайте предвид, че има 6 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 2 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Червен бряг до Борово, Област Русе

Първият влак до Борово, Област Русе тръгва в 01:04, докато последният в 22:04. Пътуването продължава средно 3 hours and 46 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Борово, Област Русе за 3 hours and 4 minutes.