Намерете влак от Челопеч до Плиска

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Плиска

Детайли за пътуването

Най-добра цена 13,40лв.
Продължителност на пътуването 13 ч. 4 мин.
Връзки на ден 1
Първо заминаване: 06:32
Последно отпътуване: 06:32
Разстояние 257km

Най-добрите оферти за вашия влак от Челопеч до Плиска на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Челопеч до Плиска. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми пътуват от Челопеч до Плиска с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Челопеч до Плиска, предлагани от Bdz.

Каква е цената на билетите за влак от Челопеч до Плиска?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Челопеч до Плиска от 13,40 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 13,40 лв..

Влакове от Челопеч до Плиска


За къси разстояния като тези между Челопеч и Плиска, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Челопеч до Плиска?

Влаковете до Плиска могат да заминат от ЧЕЛОПЕЧ и да пристигнат на ПЛИСКА.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Челопеч до Плиска?

Ако трябва да пътувате до Плиска от Челопеч, моля имайте предвид, че има 1 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 1 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Челопеч до Плиска

С най-бързите връзки ще бъдете в Плиска за 13 hours and 4 minutes, но средно отнема 13 hours and 4 minutes. Първият влак, водещ до Плиска е в 06:11, докато последният тръгва от Челопеч в 06:11.