Намерете влак от Бяла, Област Варна до Хасково

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Хасково

Детайли за пътуването

Продължителност на пътуването 15 ч. 6 мин.
Връзки на ден 1
Първо заминаване: 17:45
Последно отпътуване: 17:45
Разстояние 218km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Бяла, Област Варна до Хасково

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Бяла, Област Варна до Хасково. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми пътуват от Бяла, Област Варна до Хасково с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Бяла, Област Варна до Хасково, предлагани от Bdz.

Колко е най-евтиният билет за влак от Бяла, Област Варна до Хасково?

Влакове от Бяла, Област Варна до Хасково


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Бяла, Област Варна до Хасково?

Влаковете заминават от Бяла, Област Варна от БЯЛА и пристигат на ХАСКОВО.

Колко влакови връзки има от Бяла, Област Варна до Хасково всеки ден?

1 връзки са налични всеки ден за пътуване от Бяла, Област Варна до Хасково с влак. Моля, имайте предвид, че има 1 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За колко време ще отидете от Бяла, Област Варна до Хасково с влак и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 22 hours and 5 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Хасково за 22 hours and 5 minutes. Първият влак тръгва от Бяла, Област Варна в 17:11, докато последният тръгва в 17:11.