Намерете влак от Божурище до Варна

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Варна

Детайли за пътуването

Най-добра цена 20,74лв.
Продължителност на пътуването 10 ч. 49 мин.
Връзки на ден 8
Първо заминаване: 07:17
Последно отпътуване: 20:24
Разстояние 387km

С virail са най-евтините билети за влак от Божурище до Варна

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми ви отвеждат от Божурище до Варна с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Божурище и Варна.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Божурище до Варна?

Билетите за влак от Божурище до Варна струват средно 12,08 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 11,80 лв..

Влакове от Божурище до Варна


За къси разстояния като тези между Божурище и Варна, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои станции обслужват железопътната линия Божурище - Варна?

Влаковете заминават от Божурище от БОЖУРИЩЕ и пристигат на ВАРНА or ВАРНА - СП..

Колко връзки дневно има до Варна от Божурище с влак?

7 връзки са налични всеки ден за пътуване от Божурище до Варна с влак. Моля, имайте предвид, че има 7 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Кога заминават влаковете до Варна и колко време е пътуването?

Средната продължителност на пътуването е 10 hours and 23 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Варна за 8 hours and 36 minutes. Първият влак тръгва от Божурище в 07:01, докато последният тръгва в 20:01.