Намерете влак от Берковица до Видин

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Видин

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,94лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 38 мин.
Връзки на ден 3
Първо заминаване: 05:25
Последно отпътуване: 16:00
Разстояние 86km

Евтини билети за влак от Берковица до Видин на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Берковица до Видин. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Влакове от Берковица до Видин: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Берковица и Видин.

Колко струват билетите за влак от Берковица до Видин?

Средната цена на билети за влак от Берковица до Видин е 5,30 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Берковица до Видин могат да бъдат около 3,95 лв..

Влакове от Берковица до Видин


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

За къси разстояния като тези между Берковица и Видин, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои станции обслужват железопътната линия Берковица - Видин?

Влаковете до Видин могат да заминат от БЕРКОВИЦА и да пристигнат на ВИДИН.

Колко връзки дневно има за пътуване до Видин от Берковица с влак?

Ако трябва да пътувате до Видин от Берковица, моля имайте предвид, че има 3 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 3 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Берковица до Видин и кога тръгват влаковете?

С най-бързите връзки ще бъдете в Видин за 3 hours and 25 minutes, но средно отнема 4 hours and 1 minute. Първият влак, водещ до Видин е в 05:08, докато последният тръгва от Берковица в 16:08.